امتیاز
5 / 5.0
دریافت الکترونیکی (TEXT)
مطالعه در اپلیکیشن فراکتاب
رایگان

نظر دیگران

نظر شما چیست؟

بحث کتاب روزه دریچه ای به عالَم معنا حاصل سخنرانی استاد اصغر طاهرزاده در جمع دانشجویان تربیت معلم است.

معرفی کتاب روزه دریچه ای به عالم معنا

بحث «روزه دریچه ای به عالَم معنا» سخنرانی استاد طاهرزاده در جمع دانشجویان تربیت معلم است. این بحث به جهت نوع نگاهی که به روزه و ماه رمضان دارد مورد استقبال زیاد قرار گرفت خصوصیت این بحث در توجه کردن به روزه است در رابطه با نقشی که روزه در ابعاد باطنی و قلبی انسان ایفاء می کند.
سخنران سعی دارد دست روزه دار را بگیرد و به کمک نیّتِ نابی که در روزه داری اش اراده می کند، او را به لایه های باطنیِ روح و روان و قلبش سیر دهد و راه های ظریف خودشناسی را که انسانِ روزه دار می تواند طی کند، مقابل او قرار دهد.می گوید: ای انسان! به اندازه ای که در روزه داری عزم بلند داشته باشی، روزه برای تو ثمره به همراه خواهد آورد و لذا سعی دارد آن نوع از عزم های بلندی را که انسان روزه دار می تواند اراده کند، به او متذکر شود.

برشی از متن کتاب روزه دریچه ای به عالَم معنا

مهم این است که ما روزه بگیریم، نه این که فقط گرسنگی بکشیم، روزه یک نحوه صعود روحانی برای انسان است از دریچه بندگی خداوند، ولی گرسنگی یک عمل بدنی است مثل ورزش که یک عمل بدنی است. شما در روزه به یک صعود روحانی نظر دارید منتها از طریق گرسنگی بدن. ولی گاهی ما به جای این که در مغرب افطار کنیم، در مغرب روزه خود را خراب می کنیم. فرق است بین افطار کردنِ روزه و خراب کردن آن. افطار کردن؛ یعنی روزه را شکستن. ولی خراب و باطل کردن روزه ، یعنی غذاهایی را که در روز نخورده ای در فرصتی که داری، جبران کنی، و در واقع آن مقاومت و کنترل روحانی را که در طی روز در خودت تقویت کردی از دست بدهی.

درباره نویسنده کتاب

حجت الاسلام اصغر طاهرزاده متولد 1330 در شهر اصفهان است. اصغر طاهرزاده پس از اخذ دیپلم در سال ۱۳۵۰، در رشته زمین‌شناسی وارد دانشگاه اصفهان شدند و در همین سال پس از آشنایی با مبانی فکری امام خمینی (ره) و کتاب ولایت فقیه، به گفته‌ی خود، یگانه محور زندگی خود را دینی قرار داد که از سیاست جدا نیست. ایشان پس از فراغت از دانشگاه در حین اشتغال، مطالعات حوزوی را آغاز نمودند و بالاخره به توصیه شهید بهشتی (ره) جهت کمک به تحقق انقلاب اسلامی به استخدام در وزارت آموزش و پرورش درآمدند و در کنار آن نیز مطالعات حوزوی را در قم دنبال می‌کردند. امام خمینی (ره) و علامه طباطبایی (ره) و آیت‌الله حسن‌زاده آملی (ره) آیت الله جوادی آملی حفظه الله تأثیرگذارترین شخصیت‌های معاصر بر اندیشه‌ی ایشان است.

دانلود کتاب روزه دریچه ای به عالم معنا

این کتاب را در فراکتاب به صورت رایگان دانلود و مطالعه کنید.

صفحات کتاب :
53

کتاب های مشابه روزه دریچه ای به عالم معنا